Over Mondhygiëne-praktijk Schapendrift

Mijn visie is mensen helpen aan een goede mondgezondheid en een frisse glimlach. Door de juiste instructie en een grondige reiniging komt men een aardig eind. Maar ook voor ergere problemen in de mond en aan het tandvlees is er een oplossing. Per patiënt stel ik een persoonlijk advies op. De patiënt staat bij mij altijd centraal. Daarom wordt er tijdens de behandeling precies verteld wat er gebeurt. De behandelingen verlopen altijd rustig zodat u zich goed op uw gemak voelt. Voor elke behandeling neem ik altijd genoeg tijd zodat eventuele vragen voor, tijdens of na de behandeling goed kunnen worden beantwoord. 1 ding is zeker: u zult zich goed op uw gemak voelen tijdens de behandeling.

Chantalle Bakker

Mijn naam is Chantalle Bakker, opgegroeid in Laren. Na de basisschool en de middelbare school heb ik ervoor gekozen om Mondzorgkunde te gaan studeren. Na 4,5 jaar studie ben ik in 2008 afgestudeerd aan Hogeschool Inholland Amsterdam (onderdeel van ACTA). Tijdens mijn studie heb ik ruime ervaring op gedaan met mijn stages in Franschhoek Zuid-Afrika en bij de Koninklijk Marine in Den Helder. Na mijn studie ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest zowel in Nederland als in het buitenland. Ik heb ervaring in de Parodontologie en ben sinds november 2018 mijn eigen mondhygiëne-praktijk gestart.

Mijn visie is mensen helpen aan een goede mondgezondheid en een frisse glimlach. Door de juiste instructie en een grondige reiniging komt men een aardig eind. Maar ook voor ergere problemen in de mond en aan het tandvlees is er een oplossing. Per patiënt stel ik een persoonlijk advies op. Tijdens mijn behandelingen zeg ik wat ik doe en doe ik wat ik zeg. De patiënt staat centraal.

Ik hoop u te verwelkomen in de praktijk!

Mondhygiëne-praktijk Schapendrift is aangesloten bij NVM Mondhygiënisten. Ik sta borg voor professionele, preventieve mondzorg waarbij u centraal staat.

Sinds 01-07-2020 mag ik me geregistreerd mondhygiënist noemen. In februari/maart heb ik de cursus Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS) gevolgd en behaald. Deze cursus was redelijk pittig, maar nu kan ik U als patiënt ook een uitgebreidere zorg bieden.

Concreet betekent dit dat ik nu ook de halfjaarlijkse controle mag uitvoeren, röntgenfotos mag nemen en kleine caviteiten (gaatjes) mag boren en vullen. Dit gaat altijd in overleg met de patiënt.

Mondhygiëne

Paradontologie

Bent u klaar om te gaan stralen?